Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Optimal användning av råmaterial

Marel demonstrerar system och programvara för primär, sekundär och ytterligare bearbetning för att säkerställa effektivitet, hållbarhet och spårbarhet vid Meat ShowHow 2017. Evenemanget går av stapeln 8 mars 2017, på Progress Point i Köpenhamn, Danmark.

  • LÄR dig om våra alternativ för primär, sekundär och ytterligare bearbetning
  • UPPTÄCK olika sätt att producera specifika butiksförpackningar med rött kött
  • SE ny utrustning och fullständiga system med fortlöpande livedemonstrationer i en miljö med möjlighet att känna på produkterna
  • MÖT våra specialister och få värdefulla kunskaper genom föreläsningar och talare under dagen
  • KNYT KONTAKTER med andra yrkespersoner som arbetar med rött kött världen över och fortsätt samtalen över middagen

Mer om evenemanget
 

EVENEMANGSREGISTRERING OCH PRAKTISK INFORMATION

Registrering för Whitefish ShowHow är nu öppen.

Registrera dig nu    Hur du kommer dit    Boende
 

UTRUSTNING SOM VISAS

Vid Meat ShowHow visar vi upp ett stort antal av våra branschledande system och lösningar, inklusive:

  • Nya DeboFlex-serien för urbening av fläsklägg
  • Förpackningssystem för biprodukter
  • StreamLine-system för urbening och putsning
  • Trim Handling-system – fettmätning och identifiering av främmande ämnen
  • Ny serie för färsk fläskkorv – inklusive pumpning, stoppning, länkning och påfyllning
  • RevoPortioner-serien för hamburgare – inklusive pumpning, formning, mellanlägg och påfyllning
  • Förpackningsserie för kotletter – inklusive delning av portioner, skinpack och märkning
  • Automatisk förpackningsserie för fläskkarré – inklusive volymetrisk portionsdelning, batchpåfyllning, förpackning, hantering av bricka och märkning
  • NYA I-Saw-sågsystemet
  • NYA M360-märkmaskinen
  • Programvaran Innova Food Processing som täcker fullständiga linjer och system
  • ...och mycket mer

System som visas på Meat ShowHow
 

MER INFORMATION

Datum: 8 mars 2017

Plats: Progress Point, Köpenhamn

Om du vill ha mer information kan du kontakta oss på: meatshowhow@marel.com.

Du kan även följa oss på Twitter och LinkedIn för att få uppdateringar. #MeatSH
 

 

Bilder från förra Meat ShowHow