Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Laxskinnsborttagning på hög nivå

Laxskinnsborttagning som börjar i rätt ända

Den nya serien för laxskinnsborttagning optimerar arbetsflödet vid bearbetning av lax. Det som är unikt är att den tar bort skinnet från huvudet och bakåt, utan att kvaliteten eller kapaciteten blir sämre.

Eftersom laxfiléer bearbetas från huvudändan i alla steg före skinnborttagningen behöver filéerna nu inte längre vändas när skinnet ska tas bort. Det ger ett bättre arbetsflöde på linjen, samtidigt som risken för att skada filéerna och kontaminera dem med bakterier minskar betydligt.

Skinnborttagaren är konstruerad för traditionell skinnborttagning, silverskinnborttagning eller djup skinnborttagning med förstklassigt resultat. Maskinens unika toppmatning gör att varje band kan köras separat, vilket minimerar avbrotten för att lyfta av produkterna.

Laxskinnsborttagaren finns både med ett band, MS 1355, och med två band, MS 1710.

Dessa enkla och säkra raka skinnborttagare gör laxbearbetningsmaskiner ännu mer effektiva och högpresterande.

För mer information, klicka här eller ring Johannes Arnesen på mobil 0703 900 761.

 

Mer information om Lax Skinner MS 1355 med ett band

Mer information om Lax Skinner MS 1710 med två band

Mer information om Marel's skinner utrustning