Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Produkter

Ökat värde

22 Juni 2017

Vi ger dig mer

Möt den ökande efterfrågan av marinerade fisk, fågel och köttportioner med hjälp av ValueSpray, Marel’s senaste system för snabb, enkel och värdeökande produktion.

Marineringsmaskinen är väldigt snabb och jobbar med 4 patenterade spraymunstycke som tillåter flytande marinader med upp till 4mm partikelstorlek, t.ex. grovmalen svartpeppar.

Du har aldrig tidigare sett en finare applicering av marinad, förutom den du själv penslar på innan grillningen, förstås!

ValueSpray Marineringsmaskin kan med för del kombineras med en portionscutter före, och en staplare efter för optimal hantering.

Med start i början av april har vi maskinen med oss i en av våra servicebilar och vi kommer gärna förbi ditt företag, visar den och provkör den med din egen marinad. Slå en signal så bokar vi in dig!

Marinated bone-in-lamb-chop Marinated chicken fillet Marinated loin steak Salmon fillet

Du kommer bli överraskad, det lovar vi!