Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Produkter

Processutrustning

12 April 2017

Marel har processutrustning för hela livsmedelsindustrin. Vi erbjuder både enskild processutrustning och kompletta integrerade processlinjer.

Konsumenterna har blivit mer kvalitets- och kosthållningsmedvetna och har ökat fokus på näringsinnehållet i produkterna och spårbarheten. Marel har lösningarna som optimerar råvarornas värde och som säkrar enhetliga slutprodukter!
 

FETTANALYSERARE

Vår fettanalyserare mäter det malda köttets fettprocent kontinuerligt och extremt precist.

Marels fettanalyserare placeras på linjen mellan kvarnen och mixern och beräknar löpande exakt procent i varje batch. På detta sätt säkerställer maskinen en enhetlig slutprodukt med exakt fettprocent för hela tillverkningen. Mer information om maskinen finns här.
 

KVARN/BLANDARKVARN

Vi har ett stort urval av kvarnar och mixers. Marel erbjuder både kombikvarnar, blandarkvarnar och mixers. Det de alla har gemensamt är hög kapacitet för både färskt kött och kött i frysblock. Våra kvarnar och mixers är robusta och effektiva och har en hygienisk utformning som gör dem enkla att rengöra. Se alla våra blandarkvarnar.


MIXERS – SPEED/SOFT

Vi erbjuder ett mångsidigt utbud av mixers. Både med enkel- och dubbelaxel och med eller utan vakuum och kylning. Våra mixers är konstruerade för att uppnå optimal blandningstid. Du kan välja mellan snabb och mjuk blandning. Maskinerna är utformade med fokus på hygien. Fler exempel på denna typ av mixers och processutrustning finns här.


TILLVERKNINGSKONTROLL

Vår processutrustning kan integreras med vår Innova-programvarulösning för processindustrin. Med Innova får du full kontroll över tillverkningen i realtid, från råvara till färdig produkt, inklusive dokumentation och full spårning. Se Innova för mer information.
 

Kontakta säljavdelningen om du vill ha mer information eller ring: 0703 900 761.