Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Evenemang

Salmon ShowHow 2019

5 November 2018

Är du redo för smartare behandling?

Marel körer demos om den senaste tekniken för laxförädling vid sit 18: e lax ShowHow, som äger rum i Progress Point, Köpenhamn, 6 februari 2019.

Lax ShowHow har etablerat sig som en marknadsledare där du kan se och uppleva det senaste och bästa inom laxbearbetningsutrustning. Ett brett utbud av Marels kvalitetsutrustning presenteras, inklusive nya maskiner, standardutrustning och kompletta integrerade processlinjer.

Förutom att titta på pågående demos på Salmon ShowHow har du också möjlighet att delta i seminarier, lyssna på gästföreläsare och inte minst möjligheten att träffa kollegor från laxindustrin.

Ytterligare detaljer från Salmon ShowHow 2019 kommer att meddelas senare.

REGISTRERA DIG NU


Vem bör delta

Beslutsfattare inom laxprocessindustrin, inklusive verkställande direktörer, produktionschefer / chefer, IT-chefer och andra som arbetar med IT dagligen, fabrikschefer och andra som arbetar med daglig bearbetning.


Ställa in datumet

Lägg till lax ShowHow till din kalender här.
 

Mer information

Datum: 6 februari 2019

Plats: Progress Point i Köpenhamn

Kontakta salmonshowhow@marel.com för mer information..

Du kan också följa oss på Twitter och LinkedIn för uppdateringar. #SSH

Läs mer om detta evenemang på engelska: marel.com/SSH