Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Evenemang

Seafood Processing Global

21 Mars 2018

Smartare processing med Marel

Följ med våra exporter på Seafood Processing Global I Bryssel och upptäck banbrytande framsteg inom Marel’s processing teknologi, och även den essentiella standardutrustningen som är grundläggande för kvalités processing.

Med företag som letar efter smartare sätt att kompensera för den minskande arbetskraften och samtidigt möta konsumenternas efterfrågan av högre produktkvalitet och mångfald, fokuserar vi i Bryssel i år på hur våra produkter använder sig av teknologi för att öka automationen samtidigt som att garantera högsta avkastning, genomströmning och produktkvalitet.

Våra uppvisningar på Seafood Processing Global, stånd 4-6223 & 4-6227, kommer att omfatta:

  • Kvalitetsundersökning av laxfiléer med vår nya Quality Scanner MS 2920. Genom att registrera volym, färg, melaninfläckar, blodfläckar, trimming defects, skinning defects och brunt kött, kan du sortera filéerna nedströms och bättre styra kvaliteten och storleken på varje filet.
  • Automatisk borttagning av ben med FleXicut, inklusive ett uppdaterat produktdistributions system. FleXicut ökar produktiviteten och förbättrar produktshanteringen och avkastningen, och de nya funktionerna automatiserar processen ytterligare.
  • De nya och unika cutting principles för vår automatiska lax deheading maskin MS 2720 – släppt till försäljning 1:a Januari 2018 – levererar enastående resultat i genomströmning, avkastning och kvalitet.
  • En rad Innova för hantering och övervakning av fiskproduktion, utformad för att ge dig full produktionskontroll med spårbarhet.
     

Demonstrationer

Marel skapar smartare system och lösningar för att bearbeta mat på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt. Följ med oss i Bryssel för att få reda på hur vi kan förbättra värdet för dig och dina kunder.

Seafood Processing Global är världens största seafood mässa. För gratis registrering, använd VIP Priority Code 206053 på www.seafoodexpo.com/global.
 

MER INFORMATION

Start datum: 24 april 2018

Slut datum: 26 april 2018

Hemsida: www.seafoodexpo.com/global

Plats: Brussel, Belgium

Plats nr.: 4-6223 & 4-6227

Följ oss på Twitter och LinkedIn. #SEG18