Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Evenemang

Smartare forarbejdtning

8 Juni 2018

Läre mer på Nor-Fishing 2018

Träffa oss på F-538 på Nor-Fishing från 21-24 augusti i Trondheim och se hur vi förbereder oss för framtida bearbetning.

Framtidens produktionsanläggningar kommer att präglas av automatisering och robotisering. Vi visar dig hur vårt nyutvecklade robotpaket fungerar med vårt FleXicut-system. Det har automatiserat bearbetningsprocessen ytterligare.

Nor-Fishing

Med Marels Innova-programvara får du full produktionskontroll och kan övervaka din produktion i realtid. Du kan extrahera data som gör det enkelt att optimera produktionen.

Flera trålare har nu installerat FlexiCut ombord med stor framgång. Vi visar hur de har löst det här och hjälper dig att hitta lösningar för dig också.

Testa våra VR-glasögon och kolla på en fabrik där Marel-utrustning har automatiserat stora delar av produktionen.


Besök oss för mer information om


HAPPY HOUR

Enligt traditionen har vi Happy Hour på Cafe Dublin tisdag - torsdag. Kom över för att ha ett informellt samtal från 17:30 till 19:00.

Kontakta försäljningen för mer information eller för att ordna möte. Vi ser fram emot att träffa dig.