Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Evenemang

Whitefish ShowHow 2017

14 Juni 2017

Följ med oss för att utforska framtidens fiskbearbetning

Detta unika evenemanget samlar stå producenter som hanterar både vilda och farmade vitfisk från hela världen till diskussion kring de senaste utvecklingarna och för att lyssna på gästföreläsare som kommer att diskutera några av nutidens huvud utmaningar vid processing.

REGISTRERA NU

 

  • UPPTÄCK Marel’s avancerade utrustning och nya software lösningar och få värdefull insikt från experter genom föreläsningar och presentationer genom dagen.
  • FÅ TRÄFFA våra specialister, kollegor, och våra kunder från den globala vitfiskindustrin.
  • NJUT AV dagens program i en avslappnad atmosfär som avslutas med ett exklusivt middags arrangemang på en av Köpenhamns finaste restauranger.
     

UPPVISNING AV DE SENASTE UTVECKLINGARNA

Med praktiska uppvisningar under dagen, kommer vi att uppvisa hur vår industri-ledande utrustning och software lösningar kan hjälpa processors att organisera daglig produktion och adressera kritiska faktorer som påverkar användandet av råmaterial, behandlingstider, arbetskostnader och livsmedelssäkerhet.

En av dagens höjdpunkter kommer att vara en uppvisning av det senaste tillägget till det revolutionära FleXicut pinboning och portioningsystem – med nya funktioner som gör hela produktionen nästan hands-free.
 

MER INFORMATION

För mer information, kontakta oss genom: whitefish@marel.com

Du kan även följa oss på Twitter och LinkedIn för kontinuerliga uppdateringar. #WhitefishSH

28 September 2017
Progress Point, Copenhagen, Denmark