Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Om oss

Marel är en av världsledarna när det kommer till utveckling av högteknologisk utrustning för livsmedelsproduktion inom fisk, kött och fjäderfä industri.

I slutet av 2012 blev Marel Skandinavien etablerad. Målet var att bilda en regional sälj- och servicenehet och erbjuda våra kunder bättre service och bredare kompetens. Den skandinaviska organisationen består av säljare och servicetekniker från Danmark, Sverige och Norge.

Våra produkter är utformade för att klara hela vidareförädlingsprocessen från råvaruintaget, genom vidareförädlingen och fram till packning och etikettering för samtliga 3 industri segment.

Marel söker konstant nya vägar för att tillgodose våra partners varierande behov. Marel investerar varje år mer än 250 miljoner i produktutveckling vilket är en del av våra partners framgångar.

Med ca 5100 medarbetare, världen över, erbjuder vi förstklassiga process kunskaper, erfarenhet och service.

Marel Sverige är en filial till Marel Norge AS.