Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Marel växer och söker nu en Servicetekniker

På grund av ökad arbetsbelastning söker vi en Servicetekniker 

Vi söker en servicetekniker först och främst till Stockholm området, men Denna tjänst kommer att tillhöra ett talangfullt team af servicetekniker i Norge, Sverige och Danmark.

Huvuduppgiften kommer va att serva våra produkter system som finns installerade ute hos våra kunder samt att installera nya. Arbetet kräver självständighet, god samarbetsförmåga, kundvårdsförmåga samt flexibel inställning då arbetsuppgifterna är varierande och ofta har korta deadlines. Tjänsten innebär resor  inom Sverige men även ibland till våra grannländer.
 

Önskade kvalifikationer

  • Du har en exam inom elektroteknik och/eller i maskinteknik
  • Du har erfarenhet från livsmedelsindustrin
  • Du pratar flytande svenska och engelska i tal och skrift, och det är meriterande om du kan övriga skandinaviska språk
  • Du har goda IT kunskaper
  • Som person är du utåtriktad och självständig. Du är duktig på att tala med kunder på alla nivåer, har gott humör och överblick i pressade situationer
     

Anställningsvillkor

  • Konkurrenskraftiga anställningsvillkor
  • Goda pensions- och försäkringspaket
  • Internationell och trevlig arbetsmiljö 

För frågor och mer information om tjänsten kontakta Johannes Arnesen på mobil 070 39 00 761 eller mail: johannes.arnesen@marel.com
 

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Urvalet görs löpande så vänta inte med din ansökan, dock är sista ansökningsdatum den 31/12-2016. Sök tjänst.
 

Marel i Skandinavien

Marel Norge AS är ett dotterbolag av isländska Marel. Företaget säljer och erbjuder service av koncernens produkter och lösningar till näringslivsindustrin i Skandinavien (Sverige, Danmark och Norge).

Vårt huvudkontor ligger i Lilleström i Norge och utöver flera filialer i Norge har vi kontor i Århus (Danmark) och i Stockholm. Vi är i dag totalt 55 anställda i Skandinavien.