Tack

Din fråga har skickats

Kontakta oss

Dina uppgifter

Du skickar detta meddelande till

Din fråga

Send me a copy by email

Genom att skicka in detta formulär, samtycker du till att dina uppgifter lagras i vår säkra databas. Det kan komma att användas i marknadsföringssyfte, däribland kontakta dig om erbjudanden och evenemang. Dina uppgifter kommer inte att lämnas ut till andra parter.

* obligatoriska fält

Service


Bra service är en förutsättning för ett bra samarbete. Vi har högt kvalificerade servicetekniker placerade i lokala serviceavdelningar över hela landet. Dessa har till uppgift att tillhandahålla service till alla våra svenska kunder.

Service och support både på plats och online

Beroende på dina behov som kund erbjuder vi hjälp på plats, fjärrsupport och vi kan även erbjuda online support om vi får koppla upp oss på din utrustning.

Serviceavtal

Vi erbjuder flera olika typer av serviceavtal. Ett serviceavtal ger dig största möjliga trygghet och möjligheten att budgetera för underhållet av utrustningen för hela året. Omfattningen av avtalet uppfyller ditt företags individuella krav på driftsäkerhet.

Ett serviceavtal kan bland annat innehålla möjlighet att beställa en servicetekniker 365 dagar om året, inklusive alla kostnader för reservdelar, arbete och resekostnader.

Krav på tekniker

Vi ställer höga krav på våra tekniker och därför tränas de regelbundet på våra utbildningsseminarier i någon av Marel’s 17 produktionsanläggningar runt om i världen, från Seattle till Singapore. Nyanställda genomgår först en grundläggande internutbildning.


Service support
Svein Husevik Service Coordinator

Svein Egil Husevik

Service Coordinator
Mob: 92 46 45 01
Mail: Please enable Javascript to view